Voorbeschouwing Papendrecht-Dongen
vrijdag 11 maart 2011 - 19:49

Minivoorbeschouwing Papendrecht-Dongen

Zondag speelt Dongen de uitwedstrijd tegen Papendrecht. Onze voorbeschouwer Frank is nog met vakantie vandaar deze toch iets kleine versie voor a.s. zondag.

Wat Dongen er ook aan deed, hoeveel creativiteit er aan de dag werd gelegd, hoeveel inventiviteit de coach en de spelers ten toon spreidden, het lukte niet om de in het begin van de wedstrijd op een wat sullige manier opgelopen achterstand in een gelijkspel, of, wat ook best had gekund, in winst om te zetten. Papendrecht, dat bijna onderaan de ranglijst figureert, gooide de boel na de behaalde 0-1 voorsprong volkomen op slot en er was geen doorkomen meer aan. Dit was een kleine samenvatting van de thuiswedstrijd tegen Papendrecht.

Momenteel staat Dongen op de 6-de plaats met 25 punten en Papendrecht op een 9-de plaats met 24 punten. De verschillen zijn erg klein en het is daarom een duel waarbij we bij winst naar boven kunnen kijken en bij verlies naar beneden moeten gaan kijken. Laten we hopen dat de carnaval uit de benen is en dat we de volle winst mee naar huis nemen. Volgende week is Frank er weer met zijn altijd frisse voorbeschouwing.

Aanvang wedstrijd 14.30 uur

Sportpark Slobbengors