10 april KIDSCLUB van start!
zondag 3 april 2011 - 12:38

Uitnodiging

Op zondag 10 april gaat de kidsclub officieel van start.

We nodigen je uit om hierbij aanwezig te zijn, want de hele middag staat in het teken van jullie!

Programma:

13.30 uur
Leden van de Kids Club kunnen zich melden bij de ontvangsttafel (bij mooi weer buiten op het terras bij het sponsorhome, bij slecht weer in de kantine).
De leden die zich reeds hebben aangemeld ontvangen hun welkomstpakket (rugzak, mini-voetbal en bidon!), een adreskaartje voor de ballonnenwedstrijd en een polsbandje voor ranja, chips en een snoepzak.
Jullie kunnen volop gaan spelen op een springkussen, een pannaveldje en doelschieten. Er is ook een schminkster aanwezig.

13.45 uur
Optreden van Nelson de Kok, een bekende Freestyle voetballer, die jullie allerlei kunstjes laat zien met een voetbal.

14.30 uur
Voetbalwedstrijd Dongen 1 Juliana 31
Er wordt geloot onder de leden van de Kids Club om mee te doen aan de line-up!
Jullie kunnen natuurlijk naar de wedstrijd kijken, maar voor de kinderen die liever gaan spelen, is het springkussen open, en natuurlijk ook het pannaveldje, en het doelschieten. Nelson de Kok is aanwezig en leert jullie allerlei trucjes. Je kunt ook geschminkt worden.

17.15 uur
Leden van de Kids Club kunnen een ballon ophalen bij de Kids Club tafel, en hun adreskaartje hieraan bevestigen.

17.30 uur
Vanaf het hoofdveld laten we alle ballonnen tegelijk op voor de ballonwedstrijd.
Hierna kunnen jullie nog volop spelen, maar het springkussen, pannaveldje en doelschieten is vanaf deze tijd zonder begeleiding.

Het springkussen, pannaveldje, schminken en doelschieten is voor alle kinderen die op 10 april aanwezig zijn op het sportpark. De ballonwedstrijd en de gratis consumpties zijn echter alleen voor leden van de Kids Club, die hiervoor een polsbandje krijgen.
Natuurlijk kun je ook deze middag lid worden van de Kids Club, zodat je ook profiteert van deze voordelen.

Heb je vriendjes of vriendinnetjes die geen lid zijn van onze voetbalclub? Geen paniek, ook zij kunnen lid worden van de Kids Club, deze is namelijk voor iedereen tussen de 0 en 12 jaar.

De Kids Club VV Dongen is een initiatief van VV Dongen, in samenwerking met GOOS! Evenementen Organisatie