Voetbalvereniging Dongen
Webmail

C3 net niet in oefenpot; 2-2
zaterdag 2 april 2011 - 17:43

Na de bekernederlaag van afgelopen woendag vandaag een oefenwedstrijd tegen Nemelaer C2, koploper in een andere 4e klasse. Vandaag weer 4 spelers aan andere teams afgestaan, waardoor die ook weer konden voetballen, en wat vermoeid terug kwamen voor onze wedstrijd.
De eerste helft was het net niet. Passes kwamen net niet aan, de scherpte was er net niet, kansen werden net niet gescoord en verdedigend was men ook net niet scherp genoeg. Na 15 minuten kwam men met 0-1 achter, Jasper kon net niet wegwereken en schoot net via de paal in eigen goal. Dongen had een groot veldoverwicht en kreeg meer kansen maar de bal wilde er net niet in. Tot overmaat van ramp kreeg de tegenstander een vrije trap, die net niet over ging maar net achter Joost viel 0-2. Rust. Na rust was er nog maar één ploeg die voetbalde. Dongen liet de tegenstander niet meer bij de dongen goal komen en had een nog groter veldoverwicht. Maar open doelkansen werden net niet benut. Dongen bleef het wel proberen, maar kon het net niet vinden, totdat 15 minuten voor tijd Maikel net wel de bal goed raakte 1-2. Het slotoffensief leek net niet iets op te leveren, ondanks dotten van kansen die er net niet in wilden. In de slotseconde dan toch nog de gelijkmaker. Maikel gaf over aan Nick die nu het net niet vergat te vinden. eindstand 2-2
Jongens, zo'n dag kun je wel eens hebben, volgende week keihard trainen zodat we tegen OVV wer helemaal scherp zijn. Blijf elkaar positief benaderen en blijf als team voetballen, dan komt het (niet vanzelf) goed.
de trainer, die net niet tevreden is.