Opening Kids Club groot succes
woensdag 13 april 2011 - 17:11

Opening Kids Club geweldige happening

Afgelopen zondag was de lancering van onze Kids Club. Het was een groot succes en er was volop te doen voor deze kleine “kanariepietjes”
Leden van de Kids Club konden zich melden bij de ontvangsttafel.
Alle kinderen ontvingen hun welkomstpakket (rugzak, mini-voetbal en bidon!), een adreskaartje voor de ballonnenwedstrijd en een polsbandje voor ranja, chips en een snoepzak. Kortom het was één groot feest.
Er was een springkussen en een pannaveldje aanwezig Verder werden de kinderen geschminkt. Voor de wedstrijd van Dongen 1 was er een optreden van Nelson de Kok, een bekende freestyle voetballer die de kinderen allerlei kunstjes liet zien met een voetbal.

22 kinderen wonnen de loterij en mochten deelnemen aan de line-up bij de opkomst van de grote spelers van Dongen 1 en hun tegenstander. Hierna was er heerlijk ijs van Eethuis van Holst en was er nog een ballonnenwedstrijd. Inmiddels zijn er meer dan 130 kinderen lid van de Kids Club. Kortom een groot succes.

Heb je vriendjes of vriendinnetjes die geen lid zijn van onze voetbalclub? Geen paniek, ook zij kunnen lid worden van de Kids Club, deze is namelijk voor iedereen tussen de 0 en 12 jaar.

De Kids Club VV Dongen is een initiatief van VV Dongen, in samenwerking met GOOS! Evenementen Organisatie