Voetbalvereniging Dongen
Webmail

Dongen 1 sportploeg van het jaar
dinsdag 12 april 2011 - 21:36

2

Dongen 1 heeft dinsdag 12 april de titel sportploeg van het jaar 2010 in ontvangst mogen nemen. Het team heeft deze titel te danken aan het behaalde kampioenschap in de 1e klasse en natuurlijk door het behalen van de KNVB districtbeker en de Landelijke beker voor amateurs. In een overvolle Salamander werd de welverdiende prijs in ontvangst genomen. Onze vaandeldragers werden deze avond nog eenmaal vergezeld door oud trainer Roland Schuermans.

De andere twee genomineerden waren Atledo Competitie Masters Vrouwen en het TC Bas Dongen Beach Team. VV Dongen trok uiteindelijk aan het langste eind en was hiermee de trotse winnaar. Een prijs waar iedereen met een “geel-blauw” hart trots op mag zijn. In 2008 was Dongen 1 ook al sportploeg van het jaar. Jongens van harte proficiat!

De E1 van Dongen was ook genomineerd voor het beste jeugdteam wat op zich al een hele prestatie is maar dit team moest helaas het meisjesteam de MCJ 1 van HV Dongen voorlaten die uiteindelijk de verdiende prijs in ontvangst mocht nemen.