C3 vreemd verlies
zaterdag 9 april 2011 - 16:36

Deze keer een kort verslag. Na 10 seconden al een voorsprong van 0-1 door een schitterende bal van Janno. Daarna hotsieknotsie voetbal. Rust. Na rust enkele open kansen gemist te hebben, uiteindelijk 2-1 verloren. Aangezien ik altijd tegen de spelers zeg geen commentaar op de leiding te hebben, doe ik dat hier ook niet. Excuses dat ik mijn irritaties soms ook heb getoond. (het is inderdaad lastig om je in te houden als je ziet dat het er niet eerlijk aan toe gaat). Wat dat betreft waren jullie vandaag beter dan mij.
Einde wedstrijd. 2-1 verloren. Felicitaties aan OVV.

Jongens, hopelijk geleerd dat het er op het veld niet altijd even rechtvaardig en eerlijk aan toe gaat, terwijl je er niets aan kunt doen. Volgende week weer IEDEREEN op de training, en dan de komende wedstrijd (tegen de nr 3 Reeshof) alles uit de kast. Dan gaat het erom.
de (nog steeds wat kokende) trainer