Kids Club VV Dongen al meer dan 100 leden!
dinsdag 19 april 2011 - 18:12

Kids Club VV Dongen al meer dan 100 leden!

Zondag 10 april is de Kids Club van VV Dongen gelanceerd. Het eerste elftal van Dongen speelde thuis, en er waren de hele middag volop kids-activiteiten.

De kinderen werden om 13.30 uur op het sportpark verwelkomt, waar om 13.45 uur een optreden was van Nelson de Kok. Nelson beschikt over een groot talent als het gaat om trucjes met de bal. Door het vele straatvoetballen kan hij als geen ander de bal afpakken en er mooie trucs mee uithalen.

Vervolgens werd om 14.30 uur de wedstrijd Dongen tegen Juliana 31 gespeeld, waarbij leden van de Kids Club ingeloot waren om met de elftallen het veld op te gaan in de line-up.

De hele middag waren er volop activiteiten op het kunstgrasveld, zoals doelschieten, pannaveld (aangeboden door Stichting Richting) en een springkussen (aangeboden door Eethuis van Holst). Schminkster Jessica van Os bracht het logo van de Kids Club aan op vele kinderarmpjes.
Ook Nelson de Kok bleef de hele middag bij de kids, om zijn trucs over te brengen op de jeugd.
De middag werd afgesloten met een ballonwedstrijd voor de leden van de Kids Club.

100e lid
Voorzitter Chris van der Waarden van VV Dongen kon vooraf aan de wedstrijd, het 100e lid van de Kids Club in het zonnetje zetten.
De gelukkige was Daan Verharen, zelf ook speler bij VV Dongen. Daan kan rekenen op een jaar gratis lidmaatschap van de Kids Club, en hij ontving een echte VV Dongen sjaal en cap.
Vervolgens mocht Daan het Kids Home officieel openen, wat zich ook op het sport park bevind.

Een foto-impressie van deze dag staat in bijgaand fotoboek

Voor wie is de Kids Club bedoeld?
De Kids Club van VV Dongen is bedoeld voor alle kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. Dus niet alleen voor de jeugdleden van VV Dongen, maar voor alle kinderen, die in deze leeftijdscategorie vallen.
Als lid van de Kids Club ontvang je een pasje waarmee in de toekomst diverse voordelen zijn te behalen bij diverse partners van VV Dongen.
Je maakt kans op de line-up bij Dongen 1, je hebt voorrang bij diverse evenementen die georganiseerd worden, en als welkomstcadeau ontvang je een bijzondere verrassing!
De Kids Club heeft een echt thuishonk op het terrein van VV Dongen: het oude tennispaviljoen is helemaal omgetoverd tot jeugdhonk. In eerste instantie zal deze ruimte gebruikt worden als kleedkamer voor de M- en F-jeugd, maar het zal tevens de uitvalsbasis worden voor de diverse evenementen van de Kids Club.

Dus, alle kinderen tot en met 12 jaar kunnen lid worden van de Kids Club van VV Dongen! Het lidmaatschap kost 12,50 per jaar (voetbalseizoen), en ieder nieuw lid ontvangt een geweldig welkomstkado. Wellicht een idee om het lidmaatschap kado te geven aan je zoon, dochter, kleinkind, neef of nichtje?