Succesvolle sponsordag
donderdag 21 april 2011 - 16:06

Succesvolle sponsordag

Afgelopen zaterdag waren alle sponsoren van Dongen uitgenodigd voor een dagje uit. De opkomst was goed en het is een geweldig leuke dag geworden. De sponsoren vertrokken vanuit Dongen met de bus richting Breda. Daar werd gevoetbald tegen de sponsoren van NAC Breda.

Het Dongen team bestond uit een aantal talentvolle spelers onder begeleiding van trainer Edwin van Os die samen met leider John Schipper het strijdplan had uitgestippeld. Emiel Akkermans was deze middag onze doelman. De verdediging bestond o.a. uit Henk Hultermans die zich werkelijk vastlijmde aan zijn tegenstander. Henk kreeg rugdekking van onze eigen voorzitter Chris die zijn medespelers verzekerde van rugdekking. Jeroen van der Sande die altijd resultaat gericht denkt stond voorstopper. Henk Goos jr en Koen Dirkse stonden werkelijk als een huis op het middenveld naast spelverdeler Bas Brabers. De loopwonders Albert Verschure, Hans Veenstra en Rejan van Leest deden hun werk erg goed. Met de creatieve rechtsbuiten Ronn Buijs en de uiteindelijke “man off the Match” Ali Bouguite die maar liefst alle doelpunten voor zijn rekening nam won Dongen met  2-3. Een geweldig resultaat!!. De volle bus supporter had met volle teugen kunnen genieten van deze voetbalshow.

Na de wedstrijd ging de tocht verder naar het NAC stadion waar men kon genieten van een heerlijk buffet en vervolgens werd de achteraf mindere wedstrijd NAC-Excelsior bekeken. Na de wedstrijd was het nog erg gezellig en de bus reed 1 uur later dan de planning weer naar Dongen. Het was zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar. De sponsorcommissie dankt iedereen voor zijn of haar aanwezigheid en we zien u graag terug bij een volgende gelegenheid.