E1 Collectief zwak tegen Bavel
zaterdag 23 april 2011 - 18:15

Een kwartier later dan de planning start de wedstrijd tegen Bavel.
In de eerste helft golft het spel op en neer tussen beide ploegen. Hoewel het overwicht bij Bavel ligt. De ploeg uit Bavel is gretig en wil graag winnen, ze winnen persoonlijke duels. Bij Dongen daarintegen is het wat mat, de bal rolt niet vloeiend rond zoals we gewend zijn. Een paar prima reddingen van Ryan, ook verdedigend wordt er hard gewerkt. Zo gaan we bijna de rust in met 0-0. Bavel denkt daar toch anders over een prima aanval en mooi kopbal. Helaas 0-1.
Rust 0-1

Hopelijk kan Jan zijn ploeg de juiste richting in krijgen na rust. Ook nu Zijn er prima aanvallen van beide clubs. Maar het overwicht is, zoals in de eerste helft, duidelijk voor Bavel. Na een tweede goal van Bavel gaat de E1 er tegenaan, een verdiende corner wordt prima ingedraaid door Espen. 2-1. De aansluitingstreffer is gemaakt. Maar een aanval van Bavel, een klutsbal verdwijnt al dan niet achter de lijn. De, verder correct fluitende, scheidsrechter, keurt de het doelpunt goed. Een terechte goal, zo blijkt later. Onze spelers van de E1, sportief als ze zijn, geven (na de wedstrijd) toe dat de bal over de achterlijn is geweest. Zo staat het 3-1 voor Bavel, dit is tevens de eindstand.

Vandaag was Bavel de betere partij, terecht gewonnen. Zelf de support van Manuel de Ceuster en junior Cuester kon hieraan niets veranderen. Leuk dat je er was Manuel!

Lieve jongens en meisje van de E1 de boog kan niet altijd gespannen staan,jullie hebben een prachtig seizoen achter de rug met als kroon het kampioenschap. Nog 1 competitiewedstrijd te gaan en nog een aantal toernooien, lekker blijven voetballen!!
Een fijn paasweekend allemaal.