Finale Penaltybokaal
maandag 2 mei 2011 - 21:53

AAN ALLE FINALISTEN PENALTYBOKAAL C,D EN E JEUGD VV DONGEN SEIZOEN 2010-2011

Hierbij wil ik jullie uitnodigen om zondag 8 Mei aanwezig te zijn tijdens de laatste thuiswedstrijd van Dongen 1 tegen DESK 1 in de rust van deze wedstrijd de finales te spelen van de penaltybokaal.

De aanvang van de wedstrijd van Dongen 1 is om 14.00.

De finales van de C,D en E jeugd worden in de rust afgewerkt op het hoofd- en kunstgrasveld.

De finalisten melden zich om 14.00 uur bij Jozef Oomens bij kleedkamer 1.

Voor de finale van de C jeugd hebben zich in de voorronden 14 spelers geplaast, die allen  drie keer gescoord hebben namelijk :
Remco Haarbosch, Luuk Milbou, Rik van Opstal en Sjoerd Stins van C1.
Chiel van den Oudenhoven van C2.
Akif Turkyilmaz, Bjorn Elen, Mortaza Yusuf Ali, Nick Timmermansen Maikel van Boxtel van C3.
Gunther de Bruijn, Joeri in t Groen en Job Willemse van de C4.
Robin Boley van de C6.

Zij strijden voor de plaatsen 1,2 en 3

Bij de D jeugd hebben zich de volgende spelers geplaast:
Bas Jansens van D1 die in voorronde al drie keer heeft gescoord en al zeker is van de eerste prijs.

Voor de Plaatsen 2 en 3 strijden Jorg Hanessen, Gee en Sam Kiffen van D1.
Rick Blakenburg, Martijn van Haasteren van D2.
Daan Trip van D4.

Bij de E jeugd heeft tot aan de wedstrijd tegen Schijndel slechts één speler met drie penaltys de reserve doelman van Dongen 1 weten te verslaan nl. Espen Voskuil van de E1. Voor de Plaatsen 2 en 3 strijden vooralsnog:
Jip Bals, Nikki Dirne, Doguhan Ercan van E1.
Onno Trommelen, Dilaver Solak, Denzel van Beek, Jelle de Waard,J ob van Riel van E2.
Luuk van de Noort, Timo van de Schans van E3.
Sander de Benis, Marijn Vogels, Noah van Ommen van E5.
Als er bij de wedstrijd tegen Schijndel uit de E7, E8, E9 2 spelers drie keer Scoren vallen de namen met twee penaltys af ,en bij twee penaltys strijden deze spelers voor de plaatsen 2 en 3 bij de E jeugd.

De prijsuitreiking is direct na de  Rust van de wedstrijd van Dongen 1 tegen Desk waar de Bekers  worden uitgereikt.

Voor Vragen of afmelding contact opnemen met Jozef Oomens

Tel:0615088603 of Mail oomensjoost@kpnmail.nl