Finales Penaltybokaal 2010-2011
maandag 9 mei 2011 - 22:01

Penaltybokaal Finales C-D en EJeugd 2010-2011

Afgelopen zondag 8 mei 2011 werden tijdens de thuiswedstrijd van Dongen 1 tegen DESK 1 op het kunstgrasveld de finales gespeeld voor de C-D en E Jeugd.

Bij de E jeugd was het Espen Vokuil die in de voorronde al 3 keer had gescoord en hiermee al zeker was van de eerste plaats bij de E Jeugd.

De overige 14 finalisten bij de Ejeugd die in de voorronde 2 keer gescoord hadden streden in een spannende finale voor de 2e en 3e plaats.

Dilaver Solak werd 2e  en Job van Riel mocht de 3e Prijs in ontvangst nemen.

Bij de D Jeugd was Bas Jansens van de D1 ook al zeker van de eerste plaats omdat deze in de voorronden de reservekeeper van Dongen 1 al drie keer het nakijken gaf,door drie keer te scoren.

Bij de D jeugd werd Martijn van Haasteren 2e en Gee Kiffen 3e

Als laaste deze middag kwam de C jeugd aan de beurt, Hier streden de finalisten allemaal nog voor de plaatsen 1,2 en 3 omdat deze spelers in de voorronde allemaal al drie keer gescoord hadden.

Hier was Job Willemse de sterkste,Bjorn Elen werd 2e en Hamza Bozali mocht de beker voor de 3e prijs in ontvangst nemen.

In het Fotoboek staan de winnaars van de finales van de Penaltybokaal 2010-2011.

Als je de foto,s in het fotoboek wilt bestellen kun je contact opnemen met Jozef Oomens

email:oomensjoost@kpnmail.nl of Tel:0615088603