Prima generale in aanloop naar Bekerfinale D1
dinsdag 10 mei 2011 - 19:11

Prima generale in aanloop naar Bekerfinale D1

Afgelopen zaterdag nam de D1 deel aan het Hans van Bijnentaartentoernooi bij VV Baardwijk in Waalwijk. Maar liefst 90 teams van 29 verenigingen uit het hele land waren hier aanwezig.
De jongens van onze D1 speelden hun poulewedstrijden tegen Rijsoord, Baardwijk, Groen-Wit en WSC. Al deze poulewedstrijden werden gewonnen met resp. 2-0, 1-0, 3-0 en 2-0.

De finale werd gespeeld tegen NEO uit Sprang Capelle en overtuigend met 4-0 gewonnen.
Een prima prestatie dus, maar gezien de geringe tegenstand, niet echt een graadmeter voor de wedstrijd van a.s. zaterdag. Dan neemt de D1 van Dongen het nl. in de Bekerfinale op tegen concurrent Boeimeer. Evenals vorig jaar de tegenstander in de finale. Toen werd de eindstrijd na een knotsgekke wedstrijd (4-4) in het voordeel van Boeimeer beslist na strafschoppen.
Tijd voor revanche dus! En daar hebben onze jongens uw support bij nodig! Met uw steun kunnen zijn wellicht het bekersucces van Dongen 1 van vorig seizoen evenaren.

De finale wordt gespeeld op zaterdag 14 mei op het terrein van VV Gilze, aanvang 10.00 uur en de jongens van trainers Thomas Mertens en Lars Jansens hopen op vele supporters uit Dongen.