Leuk afsluitend toernooi Halsteren
zondag 15 mei 2011 - 09:25

Er stond vandaag het laatste toernooi van dit seizoen en dus ook in deze samenstelling van de m3 op het progamma. Het was het toernooi in Halsteren, er waren helaas wel wat afmeldingen waardoor we met de volgende 8 kanjers naar Halsteren afreisde! Deze kanjers waren al erg vroeg uit bed om om 7.30 uur te vertrekken! Rijk van de Klundert, Brayen van Ginneken, Enes Uzun, Lucas van haperen, Luc de Jong, Rik Swanenberg, Ahmet Hakan Karlidag en onze vaste, nou je vandaag losse keeper Shay Waas hadden er zin in. Bij aankomst op het mooi complex stonden de luchtkussens al klaar voor het spektakel, de kids hadden er een gemengde reacties op want ze kwamen immers om te voetballen, maar nadat alles werd uitgelegt werden ze toch allemaal enthousiast. De bedoeling was dat er de eerste 7 minuten een spel op de luchtkussens werd gedaan en daarna een partijtje gevoetbald werd van 12 minuten. Wat was het leuk om te zien dat sommige kinderen een heel ander talent hebben en zich moeiteloos en als een raket over de hindernisbanen knalde, geweldig! Er stonden 3 wedstrijden en dus ook 3 spellen op het luchtkussen te wachten voor ons. Na een drukke vermoeiende maar echt een topochtend waren de kids moe maar voldaan als 2e geeindigd. Een topprestatie vonden wij. De kinderen en hun ouders gingen om 12.30 uur met een volle buik friet en een geweldig gevoel naar huis met natuurlijk de beker voor de 2e plaats! Jongens echt een topdag hebben jullie mij vooral gegeven. Ik vond het leuk om jullie leidster dit seizoen te zijn en ik wens de grotere kanjers heel veel succes in het f team. Heel veel succes en tot de 25e als we voor de laatste keer gaan trainen. Bedankt voor alles!!