Kampioen C3 wint toernooi Reeshof!
zondag 15 mei 2011 - 17:36

De C3 ging op toernooi naar sv Reeshof. In de eerste wedstrijd ging het gelijk op tegen HVCH een derdeklasser uit Heesch. Men moest duidelijk wennen en een klein foutje werd direct afgestraft waardoor een 1-0 nederlaag werd geleden, ondanks dat in 1 spelsituatie 2 x de binnenkant van de paal werd geraakt. De volgende wedstrijd tegen SC Elshout moest gewonnen worden om de kruisfinales te kunnen halen. De mannen waren duidelijk op stoom gekomen en via fel spel was de C3 duidelijk de betere. Via Martijn 1-0, Morte 2-0 en Nick 3-0 kwam een duidelijke 3-0 op het scorebord, De volgende wedstrijd was tegen Sc 't Zand. Met oogstrelend voetbal werd de tegenstander helemaal weggespeeld. Scoreverloop 1-0 Danny, 2-0 Nick, 3-0 Nick, 4-0 Nick, 5-0 Danny. De kruisfinales waren bereikt en er moest tegen sv Reeshof aangetreden worden, de winnaar van de andere poule. Ook nu weer een fel Dongen dat de tegenstander volledig overklaste. Scoreverloop 1-0 Glenn, 2-0 Morte en 3-0 Akif. De finale moest weer tegen HVCH, de ploeg waar in de voorronde van verloren was. Maar nu was de C3 volledig bij de les en kwam de tegenstander er niet aan te pas. 1-0 via Akif, 2-0 Janno en 3-0 Nick. Een dikverdiende overwinning en de C3 ging met de 1e prijs en de wisselbokaal naar huis. Het grootste compliment kwam later vanuit de organisatie; ze vonden de C3 een sportieve ploeg waar een goed sfeertje hangt bij spelers, begeleiders en ouders en een voorbeeld om te laten zien dat winnen en sportiviteit best wel samen kunnen.
Van mij uit een ook een compliment aan Mireille Elen, die alle wedstrijden sportief en eerlijk heeft gevlagd. Je zou maar zo'n vrouw/moeder hebben.
Jongens proficiat met deze prestatie en compliment aaan sv Reeshof dat een uitstekend georganiseerd toernooi hield. Nog 2 trainingen, 3 toernooien en een sluitingsfeest te gaan en dan zit het er echt op snik snik ........
p.s. de beker van de c6 hebben we ook maar in ontvangst genomen en in de bestuurskamer van Dongen in jullie bakje gelegd.