Succesvolle avond Club van Honderd
zondag 22 mei 2011 - 12:02

Bijeenkomst Stichting Vriendenclub ( Club van Honderd)

Vrijdag 20 mei jl. was er een gezellig samen zijn voor de leden van de club van honderd. Onder het genot van een hapje en een drankje kregen de leden een duidelijke toelichting over de bestedingen van de jaarlijkse bijdrage aan de Club van Honderd. Commissielid en oud voorzitter Jan Beex opende de avond en sprak zijn dank uit naar alle leden. Voorzitter Chris van der Waarden nam vervolgens het woord en maakte een prachtige samenvatting van het afgelopen seizoen over die “grote familie VV Dongen”. Ook gaf hij de eerste donatie voor de Club van Honderd voor het nieuwe seizoen. Geen € 45 of € 50,- euro maar € 80,- met de boodschap dat iedereen de mogelijkheid heeft om de komende jaren iets meer te doneren voor deze geweldige stichting. Vervolgens was het penningmeester Leon Driessen die de financiële resultaten van de stichting op een zeer transparante wijze toelichtte. Hierna kreeg Jan Maas ( toch wel de motor van de Club van Honderd) nog een cadeautje voor zijn geweldige inzet van de afgelopen jaren. Kortom het was een leuke avond voor alle leden van de Club van Honderd.