Ouder-kind toernooi F-jeugd
maandag 23 mei 2011 - 16:44

Net als voorgaande jaren wordt er op 11 juni weer een ouder-kind toernooi georganiseerd voor alle F teams, ter afsluiting van het voetbalseizoen. Dit zal plaats vinden op 11 juni van 10.00 tot 14.00 uur. Iedere speler uit de F mag met een ouder/verzorger/vriend meedoen, mits die ouder is dan 21 jaar. Afhankelijk van de opgaves wordt besloten hoe het toernooi eruit zal zien, bijv teams van 6 (3 kinderen en 3 ouderen) tegen een ander team van 6, of de ouders tegen de kinderen (als ze allemaal uit hetzelfde elftal komen). Daarnaast zal er nog iets anders worden georganiseerd, waarmee ook punten kunnen worden verdiend, zodat bepaald kan worden wie zich de hele zomer kampioen van de F teams mag noemen.
Opgaves moeten uiterlijk 1 juni binnen zijn op ouderkindtoernooiF2011@hotmail.com

Daarnaast zijn er nog 5 a 6 vrijwilligers nodig voor de "arbitrage" op 11 juni. Kost je alleen op die zaterdag tijd, de rest is geregeld. Opgaves graag ook naar boven vermeld e-mail adres.