Succesvol CD-Toernooi
maandag 23 mei 2011 - 19:54

Rivado Real Estate en Ad Oerlemans Toernooi v.v. Dongen 14 mei succes vol verlopen.

Zaterdag 14 mei werden op sportpark de Biezen, het Rivado Real Estate Toernooi voor de D-jeugd en het Ad Oerlemans Toernooi voor de C-jeugd gehouden. Onder goede weersomstandigheden werd er ’s  morgens afgetrapt. Opening van het toernooi werd verricht door de kleinzoon van Ad Oerlemans, Luuk van den Noort, waarna de wedstrijden konden beginnen. Allereerst begonnen de D-teams aan hun eerste wedstrijd. Hierna was het de beurt aan de C-jeugd en zo werden er om en om wedstrijden gespeeld. Tussen de wedstrijden door werd er ook nog gestreden om de penalty-bokaal. Hier werden niet via de normale weg penalty’s genomen, maar middels de dartvariant. De goal was verdeeld in vakken met punten waarbij het de bedoeling was om zo snel mogelijk van 301 punten tot 0 te komen. De beide deel nemende Dongen teams, de C1 en D2, bleken na afloop de beste teams hierin geweest te zijn.
Gedurende de dag werden er spannende duels afgewerkt tussen de diverse deelnemende teams. Bij de C was de winnaar met nog 1 wedstrijd te spelen bekend, echter de strijd om de 2e plaats was nog spannend. En ook bij de D was de winnaar met nog één wedstrijd te spelen bekend, maar nog niet wie 2e zou worden.  Bij de C-jeugd werd het Ad Oerlemans Toernooi gewonnen door Boeimeer C1 uit Breda en de winnaar van het Rivado Real Estate Toernooi werd IFC D1 uit Hendrik ido Ambacht.

Volledige Eindstand;

Ad Oerlemans Toernooi

1. Boeimeer C1  9 pnt.
2. RCS C1   7 pnt.  Doelsaldo +3
3. Dongen C1  7 pnt.  Doelsaldo +2
4. Madese Boys C1 3 pnt.
5. Reeshof C1  0 pnt. Rivado

Real Estate Toernooi

1. IFC D1   10 pnt.
2. BVV D1     7 pnt.
3. Beek Vooruit D1   6 pnt.
4. SBC  D1     3 pnt.
5. Dongen D2    1 pnt.

Alle vrijwilligers en sponsors Rivado Real Estate en van den Noort en alle andere sponsoren bedankt voor de bijdrage aan het doen wel slagen van dit toernooi. Wij kijken al weer uit naar de volgende toernooien op 28 mei, het Bloembinderij John Flora toernooi voor de F-jeugd en het Café Zaal de Salamander toernooi voor de E-jeugd.

Toernooicommissie v.v. Dongen