Gratis keepersclinic vv Dongen
woensdag 25 mei 2011 - 08:42

Gratis keepersclinic vv Dongen

Wij gaan een specifieke trainingavond organiseren voor keepers en voor jongelui die straks keeper willen worden. Het wordt een avond waarbij de jongelui op het veld bezig zijn en geïnstrueerd worden door ervaren trainers. Na afloop krijgen de deelnemers informatie over hun kleding, maar ook adviezen over schoenen en handschoenen,” vertelt een enthousiaste Emiel Akkermans. Hij is een van de doelmannen die deel uitmaakt van de succesvolle selectie van voetbalvereniging Dongen. Daarnaast is hij ook keeperstrainer bij de jeugd van vv Dongen. Volgens Akkermans zijn het altijd de voetballers die een clinic aangeboden krijgen. Uit ervaring weet hij maar al te goed dat de doelman letterlijk en figuurlijk de sluitpost van het elftal is. Hij is vaak de eenling. Gaat het goed dan is de doelman de gevierde man. Blundert hij, dan is hij de gebeten hond. Daar wordt op dinsdag 7 juni a.s. op sportpark de Biezen wat aan gedaan.

Samen met Henk van Oers (keeperstrainer selectie vv Dongen) en Theo Marechal (trainer B-jeugd vv Dongen) is er een trainingsschema opgesteld. Diverse aspecten die in de wedstrijd kunnen voorkomen, passeren deze avond de revue. Deze specifieke keeperstraining is gratis voor alle keepers uit de regio uitkomende in de A-, B-, C-, en D-jeugd. Maar ook voetballers die straks het keepersvak in willen, zijn welkom. Belangstellenden, dus ook niet-leden van vv Dongen, kunnen zich via website van vv Dongen aanmelden of vragen stellen. (info@vvdongen.nl).

Deze avond is op 7 juni en begint om 19.00 uur en duurt tot 21.15 uur en is geheel gratis!