3 juni - Vrijwilligersavond
woensdag 25 mei 2011 - 20:00

Al weer een voetbaljaar voorbij en wat voor een! Na al die mooie wedstrijden, vergaderingen, trainingen etc. is het tijd weer eens te ontspannen en elkaar bij te praten over het wel en wee van onze club.

Het bestuur nodigt alle vrijwilligers en hun partners dan ook van harte uit voor een gezellige avond op vrijdag 3  juni a.s. vanaf 19.00 uur. Evenals vorig jaar verzorgt keurslager Marco van Strien een overheerlijk barbecue en kunt u de gehele avond ‘vrij’ drinken. Als kleine tegemoetkoming in de kosten, rekenen wij € 5,- entree per persoon.

Dit bedrag kunt u voldoen bij binnenkomst.  Ook als u niet mee eet zijn de kosten € 5,- per persoon.

Deze avond is bedoeld voor alle vrijwilligers binnen onze vereniging mét hun partners.

Omdat wij graag willen weten hoeveel inschrijvingen we hebben i.v.m. de bestelling van het eten vragen wij u vóór woensdag 1 juni per e-mail (info@vvdongen.nl) uw komst te bevestigen.

Graag tot 3 juni! Wij hopen dan alle vrijwilligers te mogen ontmoeten om op deze manier iedereen te bedanken voor de inzet van het afgelopen seizoen.

Met vriendelijke groet,

V.V. Dongen