Mades Boys E5 - Dongen E3
maandag 20 maart 2006 - 08:03

Op verzoek van Madese Boys waren we uitgenodigd om tegen hun beste 1e jaars te spelen als 'opwarmertje' van Madese Boys 1 tegen Dongen 1. Het was voor het eerst dit jaar eindelijk lekker weer dus de E3 was lekker opgewarmd. Dat gold ook voor de voorhoede want zaterdag scoorde ze nog 8 doelpunten in de competitiewedstrijd tegen WDS.

Met twee invallers, Danny en Mortaza, hadden we een iets gewijzigd team wat goed aan de wedstrijd begon. Dongen E3 had wel het beste voetbal maar zo af en toe kwam Madese Boys toch dicht bij het doel. Maar dan stond nog altijd Mortaza klaar. Na 10 minuten kwamen we mooi op voorsprong door een goed schot van Lars. En omdat Lars zaterdag niet had gescoord deed ie het vandaag nog een keer en zo konden we gaan rusten met 0 - 2.

Gezien de druk vanuit de supporters en het feit dat we komende zaterdag weer naar Made moeten, koos de trainer in de tweede helft voor een compleet nieuw concept. Alle aanvallers moesten gaan verdedigen, de verdedigers gingen de aanval in en de middenvelders speelden aan hun minst favourite kant van het veld.

Redelijk onwennig werd de tweede helft daardoor aangevangen maar al snel bleek dat we ook dit spel aardig onder knie kregen. Madese Boys raakte niet van streek maar wist ook niet meer ons doel te bereiken en wij konden dat nog wel twee keer. Zowel Tom als Soerd scoorden in de tweede helft een prachtig doelpunt.

Eindstand 0-4 en daarna bleef het nog lang onrustig in Made want onze jongens werden nog volop getrakteerd in Made en ook het 1e wist nog de wedstrijd na ons te winnen.

Groetjes

Ad