C3;voorbeeldig gedrag op toernooi
zaterdag 28 mei 2011 - 16:31

Na de eerste 3 toernooien op plek 1, 2 en 4 te eindigen, werd nu de 3e plek behaald.
De eerste wedstrijd was tegen tZand meisjes. De meiden van 't zand konden een aardig potje voetballen, maar toch had Dongen moeten winnen want 5 opgelegde kansen werden gemist. Het eindigde in 0-0.
Ook in de 2e wedstrijd tegen Blauw Wit C1 had Dongen de overhand, maar nu kwam men weer niet tot scoren 0-0.
In de 3e wedstrijd kwam men een oude bekende uit de eigen comeptitie tegen; Olympus C2. De C2 lukte het nu wel om te scoren. Nick 1-0, Nick 2-0, Martijn (op zijn verjaardag) 3-0 en Akif met een schitterend afstandschot in het kruis 4-0. Helaas vond de keeper van Olympus dat niet leuk en gaf Akif na afloop van de wedstrijd een klap. Akif deed wat je het beste kunt doen (en ongebruikelijk is); hij deed helemaal niets. Dongen overwoog het toernooi te verlaten aangezien ook andere spelers van Olympus het leuk vonden dat hun keeper een klap had gegeven. Op aandringen van de toernooicommissie en met garanties van hun en maatregelen tegen de betreffende speler, besloot het team zelf om door te voetballen. In de 4e wedstrijd moest aangetreden worden tegen Olympus C1 (kampioen in de derde klasse). Dongen was de betere ploeg, maar verzuimde weer te scoren waardoor er voor de 3e keer 0-0 op het scorebord stond. Dan nog één wedstrijd die nergens meer om ging. Toch gaf Dongen nog één keer alles en werd Unitas C2 opgerold. 1-0 door Ron, 2-0 door Nick en 3-0 door Nick (uit een volgens hem, expres direct genomen vrije trap.
Zo werd de C3 zonder tegendoelpunten en zonder 1 verliespartij uiteindelijk 3e.
Maar toch werd de C3 de grote winnaar, aangezien men zich in de eerdergenoemde wedstrijd niet liet provoceren; en ook dankzij het voorbeeldgedrag van Akif.
Jongens, Akif ik ben trots op jullie/jou
Tot 10 juni, de afsluitingsavond en 12 juni het laatste toernooi van een lang seizoen.
de trainer