D1 sluit seizoen ludiek af.
zaterdag 4 juni 2011 - 13:28

Tegen alle verwachtingen in zege van de oude garde!!!

Vandaag in grote warmte op een zinderend kunstgrasveld zouden de jongens van de D1 de ouders wel eens de oren wassen in een rechtstreeks duel. maar het tegendeel zou het resultaat zijn, altans dat was de verwachting.

Onder het aanvoerdersschap van de dappere Angela Janssens, die als enige moeder de uitdaging aan durfde, startte de match om 10.20 uur. De ongetrainde vaders en moeder stonden hun mannetje en kwamen terug uit een achterstandssituatie. De rust bleek hard nodig om het nodige vocht bij te tappen, de jeugd stond onthutst te kijken dat het de oudjes toch gelukt was, maar dit verlies werd sportief opgepakt.
Henk Janssens liet zien dat hij naast vlaggen ook nog goed kan keepen.
Leider Rick scoorde maar liefst 2 doelpunten, waarvan er toch minstens 1 de analen inmag als zeer uitzonderlijk, Henk Hultermans wist het doel ook een keer te vinden en Frans van Strien wist zijn eigen zoon ook een keer te passeren. Daarna was het trainer Thomas die met eveneens 2 doelpunten de eindstand bezegelde, en was de D1 na 2 keer 30 minuten verslagen met 6-5. Aansluitend was er ter afsluiting van een succesvol seizoen nog een picknick op het terras van VV-Dongen, heel gezellig en tevens een leuke afsluiting van een spannend seizoen.
Op naar volgend jaar!!!!