Afsluiting seizoen D1
donderdag 9 juni 2011 - 09:04

D1 sluit een succesvol seizoen gezellig af.

Zaterdag 4 juni mochten de jongens van de D1 het als afsluiting van het seizoen opnemen tegen de ouders. Uiteraard waren zij gebrand op de overwinning. Maar het mocht wederom niet zo zijn.

Onder het aanvoederschap van de enige dappere moeder Angela Jansens bleek dat de jeugd het toch wel te licht had opgevat, "wij winnen toch wel". Het was warm op het kunstgrasveld en er bleken toch wel wat vaders (en moeder!) vaker tegen een bal getrapt te hebben. De jeugd liep uit naar een 2-0 voorsprong, maar uiteindelijk wist coach Rick de voorsprong te keren. Ook Henk Hultermans liet de jeugd zien dat je op latere leeftijd best nog wel kunt scoren, Frans van Strien deed daar nog een schepje bovenop, Rick wist het doel nog een keer te vinden en tenslotte liet trainer Thomas met twee doelpunten de jeugd zien hoe het echt moet. Henk Jansens stond liet deze wedstrijd zien dat hij nog meer kan dan alleen maar een buitenspelvlag omhoog houden, hij stond aardig zijn mannetje in het doel van de ouders. En zo werd het uiteindelijk 6-5, in de zinderende warmte.

De picknick op het terras van Dongen na afloop was heel gezellig. Een leuke ludieke afsluiting van een gezellig seizoen, op naar volgend jaar, sommigen bij Thomas, anderen bij een andere trainer, maar de teamgeest zal zeker wel blijven!