C3; laatste toernooi weer winst
zondag 12 juni 2011 - 18:33

De C3 is er in geslaagd om ook het 5e toernooi bij svSSS te winnen (na een eerdere toernooizege bij sv Reeshof).
De 1e wedstrijd tegen SSS C2 was het ver zoek in het begin, maar toen het eenmaal begon te draaien was er geen beginnen meer aan voor sv SSS. Men werd weggespeeld en via goals van Nick, Martijn en Glenn werd een makkelijke 3-0 overwinning behaald. In de volgende wedstrijd tegen VOAB was het helemaal makkelijk en werd de trucendoors opengegooid. Het werd uiteindelijk 7-0 via Nick (3x) Ron, Mortaza, Danny en Martijn. Uiteindelijk moest het in de laatste wedstrijd tegen WSJ C1 (kampioen 3e klasse C42) gebeuren. Na afhankelijk een sterk begin van de tegenstander, kwam vv Dongen weer in haar spel, en nam het het heft stevig in handen. Uiteindelijk besliste Mortaza na een mooie 1-2 met Glenn de wedstrijd; 1-0. En nogmaals mocht de C3 met de hoogste prijs aan de haal gaan.
Jongens het is goed geweest zo, jullie hebben nog eenmaal aan de talrijk opgekomen ouders kunnen laten zien wat jullie waard zijn.
Ik wens iedereen het beste voor het nieuwe seizoen, in welk team je ook terecht.
Ik verwacht dan ook van iedereen weer voorbeeldig gedag en een prima instelling; dan komt het uiteindelijk met iedereen goed. Degene die volgend jaar niet meer tot mijn team behoord; ik zal jullie en je ouders missen.
groet
Een moe maar voldane trainer