MET KORTING NAAR NEDERLAND SAN MARINO
woensdag 15 juni 2011 - 14:58

MET KORTING NAAR NEDERLAND SAN MARINO

Op vrijdag 2 september a.s. wordt de EK kwalificatiewedstrijd Nederland San Marino gespeeld in het PSV Stadion te Eindhoven, aanvang 20.30 uur.

Alle verenigingen in Zuid I wordt de gelegenheid geboden om tegen gereduceerd tarief kaarten te bestellen voor deze wedstrijd. Kaarten kunnen alleen worden besteld via VV Dongen. Er is maar een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar. De aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Voor de actie geldt: OP = OP!

De prijs van een toegangskaartje bedraagt 12,50.

De groep dient te bestaan uit minimaal 10 personen en maximaal 50 personen (inclusief begeleiders). Uitsluitend voetballers van de bij KNVB aangesloten verenigingen en hun begeleiders kunnen gebruikmaken van deze aanbieding.
Heb je interesse voor deze wedstrijd stuur dan uiterlijk 19 juni een mail naar info@vvdongen.nl  en geef daarin aan hoeveel kaarten je wenst te bestellen. (1 lid van VV Dongen + max. 1 begeleider per lid). De kaarten dienen vooraf betaald te worden.  Geen betaling vooraf, is geen kaarten!!

Voeg hiervoor gepast geld in een envelop met een briefje met je naam, email- adres en het aantal kaarten dat je hebt besteld en lever dit uiterlijk 19 juni in bij:

Secretariaat VV Dongen
t.a.v. Angela Jansens
Reigershof 2
5103 KW Dongen

Indien wij meer aanmeldingen dan kaarten ontvangen, wordt er geloot. Als je buiten de boot valt, volgt uiteraard teruggave van het geld.
Men is zelf verantwoordelijk voor de reis naar Eindhoven.  We maken t.z.t. de namen van de deelnemers bekend via deze site, zodat er onderling wat geregeld kan worden met betrekking tot vervoer.

Bestuur VV Dongen