Voorlopige indeling jeugdteams 2011-2012
donderdag 16 juni 2011 - 15:26

Voorlopige indeling jeugdteams 2011-2012.

Beste spelers en ouders/verzorgers,

Met dit bericht maken wij, de jeugdcommissie, de indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2011-2012 bekend. (zie hiervoor de bijlagen)
Een paar belangrijke aandachtspunten hierbij:
*
Dit is een VOORLOPIGE indeling, omdat er tijdens de vakantieperiode nog veranderingen kunnen voordoen, waardoor een herindeling noodzakelijk kan zijn.
* Tussentijdse wijzigingen worden op de website verwerkt. Hou de site dus regelmatig in de gaten voor allerlei
informatie over jouw team.
* Als trainers en/of leiders bekend zijn worden deze vanaf eind van de week op de website aangegeven.
* Hieronder staat een OPROEP voor trainers/leiders voor diverse elftallen.
* Definitieve selectieteams worden pas aan het begin van het seizoen exact bekend.

OPROEP-OPROEP-OPROEP-OPROEP-OPROEP-OPROEP-OPROEP-OPROEP-OPROEP

Diverse jeugdteam komen trainers en/of leiders tekort. Zonder deze vrijwilligers kan een team niet aan de slag. Iedereen die interesse heeft (ouders/verzorgers/broers/zussen/opaĺs/omaĺs of andere bekenden) mogen zich melden bij de co÷rdinator van het team van uw zoon of dochter.
Aarzel niet, maar meldt u aan!! Hieronder ziet u de vacatures en de betreffende co÷rdinatoren:

F- en M-pupillen.: 5 t/m 8 jarigen
De co÷rdinatoren zijn:
Helmi Jansens,
Tel: 0162-320364.
E-mail: helmijansens@hotmail.com en
Rianne van Riel, Tel : 06-81789432 E-mail :
rianne-jan@hetnet.nl

E-pupillen:  9 en 10 jarigen
De co÷rdinator is Kees van Dongen
. Tel: 06-10263072. ­­­E-mail: cdmvandongen@kpnmail.nl

D-pupillen: 11 en 12 jarigen
* D3: extra trainer
D5: trainer en leider
De co÷rdinator is Cees Dirne. Tel : 0162-321973. E­­­­-mail: ceesdirne@home.nl

C-junioren: 13 en 14 jarigen
* C1: leider en grensrechter
C2:
leider en grensrechter
* C3: extra leider
* C5: trainer
* C6:
trainer en leider
De co÷rdina
tor is Raymond de Haan, Tel: 06-41849607. E-mail: marja-raymond@home.nl.

A en B-junioren: 15 en 16 jarigen/ 17 en 18 jarigen

* A2:    Trainer en  grensrechter
B1:    Leider en  grensrechter
* B2:    Leider  grensrechter
* B3:    Trainer en grensrechter
De co÷rdinator is Frank van Gastel. Tel: 0162-322685.E-mail: voetbal@van-gastel.demon.nl

Aan het begin van het volgend seizoen zal Cees Dirne, momenteel nog co÷rdinator van de D‑pupillen, de functie van co÷rdinator A- en B-junioren overnemen van Frank van Gastel.
Voor het co÷rdinatorschap van de D-pupillen wordt nog naar een opvolger gezocht.

Rest ons iedereen een prettige vakantie te wensen.
Met een sportieve groet,

De Jeugdcommissie v.v. Dongen

PS. Er zijn nog enkele wijzigingen gekomen nadat dit bericht geplaatst is. ╔Ún daarvan is, dat Paul Koot leider is geworden van de D2. Verder zijn er nog enkele wijzigingen in de teams doorgevoerd. Dit is vanaf a.s. maandag, 20 juni allemaal te zien bij de betreffende teams op deze WEB-site.