Nieuwe sponsor A1 A2 jeugd
woensdag 29 maart 2006 - 20:47

NIEUWE HOOFDSPONSOR A JEUGD VOETBALVERENIGING DONGEN

De A1 en de A2 van voetbalvereniging Dongen zijn geheel in het nieuw gestoken door Adriaan Snoeren van Web2be uit Dongen. Het geheel bestond uit voor twee teams volledig geel-blauw teneu, trainingspakken, tassen voor beide teams en nieuwe coachjassen voor trainers en leiders voorzien van het logo van Web2be.

De A1 die uitkomt in de A1 hoofdklasse en de A2 die in de tweede klasse van de KNVB  zijn wedstrijden speelt zijn door deze nieuwe kleding verzekerd dat ze de komende jaren de voetbalvereniging Dongen een goede uitstraling zal geven in de regio en voor de sponsor een goede reclame om zijn bedrijf te promoten.

Web2be is eind 2001 gestart en is gevestigd in Dongen. De voornaamste bezigheid is webdesign, het ontwerpen en ontwikkelen van een website van begin tot eind. Hierbij komt ook het onderhouden van de website, de registratie van domeinnamen, het regelen van e-mailverkeer en het verzorgen van webhosting voor haar klanten. U kunt bij Web2be ook terecht voor specifieke zaken zoals een PowerPoint presentatie of het ontwerpen van een banner. Ook bestaat de mogelijkheid om uw website zelf te onderhouden.

In het bijzijn van Adriaan Snoeren en de voorzitter van VV Dongen werd de kleding uitgereikt aan de A spelers die hier met de sponsor op de foto gingen.

Bestuur, spelers, trainers en elftalleiders van voetbalvereniging Dongen willen hierbij Adriaan Snoeren van Web2be uiteraard buitengewoon erkentelijk zijn voor deze professionele uitrusting en sponsoring van de A jeugd.

Ps. Foto`s bijgevoegd van A1 enmet sponsor.

Jozef Oomens Jeugdafdeling vv.Dongen

E mail oomensjoost@home.nl