Kampioenschap C1 en C2
zaterdag 1 april 2006 - 20:14

Zaterdag 1 april hebben zowel het C1- als het C2-team van onze vereniging het kampioenschap veroverd in hun competities. Het C1-team behaalde de titel in de Hoofdklasse en promoveert hierdoor naar de 3e Divisie, voor de allereerste maal in de geschiedenis van VV Dongen. Het C2-team legde definitief beslag op de eerste plek in de 3e klasse en herovert hierdoor binnen één seizoen de vorig seizoen verloren plaats in de tweede klasse. Beide teams zijn al zeker van de eerste plaats ruim voor het einde van de competitie met een comfortabele voorsprong van negen, resp. zeven punten op de eerste concurrent.

De gelukwensen van heel VV Dongen gaan uit naar alle spelers, trainers, leiders, ouders en supporters van beide teams. Wij zijn trots op jullie!!