C2 kampioen 2005/2006
zondag 2 april 2006 - 19:42

C2   Kampioen………2005/2006……………………………….

Eindelijk afgelopen zaterdag was het dan zover de officieel kampioenswedstrijd voor de C2 van Dongen.

Men zou aan 1 punt genoeg hebben om het kampioenschap in de derde klasse veilig te stellen.

Voor de wedstrijd werd ervoor het welbekende 4-3-3 systeem gekozen. Dit was ook vanuit Japan ingegeven.

Tijdens de wedstrijd tegen Terheijden bleek het collectief van de C2 weer erg sterk. Dit collectief heeft er ook toe bij gedragen dat de C2 nog steeds ongeslagen is in de competitie deze status zouden we dan ook graag willen behouden door de laatste twee wedstrijden ook te winnen.

Binnen 18 minuten  stond de C2 al met 3 tegen nul voor en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld.

Terheijden probeerde wel wat tegenstand te bieden echter dit had geen invloed op de wedstrijd.

Er waren langs de kant soms wat  hoogstandjes te bewonderen. De paal en lat werden ook regelmatig als obstakel gevonden.

Waarbij de uiteindelijke uitslag negen tegen nul was in het voordeel van de C2 van Dongen.

Na het laatste fluitsignaal kon het feest gedruis beginnen. Na een huldiging op het veld ontstond er een spontaan feestje in de kleedkamer waarbij sommige spelers hadden gezorgd voor wat drinken en een aantal ouders voor broodjes.

Tevens kwam de trainer van Dongen 1 de spelers feliciteren met het behaalde kampioenschap.

Voor de wedstrijd waren de spelers in het nieuw gestoken door de sponsors deze kleding kreeg meteen hun waterdoop dmv van een douchebeurt.

Hierna werd er vertrokken naar Made om de spelers van de c1 te gaan halen daar zij ook kampioen waren geworden.

En daarna in colonne van geel blauwe versierde auto’s naar de kantine van vv. Dongen waar het echte feest kon plaats vinden hier werden alle spelers persoonlijk gehuligd en er was een disco geregeld.

Graag zouden we op deze manier iedereen die mee gewerkt heeft om dit kampioenschap te bewerkstellingen en de organisatie van het feest willen bedanken.

Op speciaal verzoek van de Spelers volgt hier het overzicht van de doelpunten van alle wedstrijden op dit moment.

Tom 5, Thomas 39, Marnix 21, Roy 5, Marc 6, Mick 14, Wouter 2, Lokman 26, Glenn 5, Davy 14, Tim 39, Jorrit 2, Stefan 5, Remi 1, Rick 27, eigen doelpunt 10.