Nieuwe sponsor F8
maandag 3 april 2006 - 13:39

Vanaf begin 2006 is VV Dongen een achtste F-team rijker. Dit team bestaat voor het grootste deel uit jongens die eigenlijk nog K-junioren zijn, maar die al eerder naar de F- jeugd zijn overgegaan. Bij de F-jeugd doen ze het boven verwachting goed. Zo goed dat als ze de afgelopen wedstrijd tegen UWV hadden gewonnen, ze kampioen hadden kunnen worden worden. Helaas werd er met 5-6 verloren na een hele goede en spannende wedstrijd. Iets meer geluk en er was ruim gewonnen.

Echter, er was een belangrijk probleem. Hoe regelen wij halverwege een seizoen een nieuw tenue??? Gelukkig hoorde SNOEREN BOUWMANAGEMENT van dit probleem. Er werd gelijk een mooi tenue besteld en als extra verrassing mag het team Eerste Paasdag, 16 april 2006, voor de wedstrijd RKC-AJAX met de spelers het veld oplopen. Om het helemaal mooi te maken; in de rust mogen ze strafschoppen nemen!! Heel leuk en nog spannender!!! Dus allemaal TV kijken!!

SNOEREN BOUWMANAGEMENT heel erg bedankt en wij zullen veel mooie wedstrijden spelen in het nieuwe tenue.

Peter Schrijber