Finalisten penaltybokaal '05-'06
maandag 3 april 2006 - 22:34

AAN alle finalisten penaltybokaal C,D en E jeugd VV. Dongen seizoen 2005-2006

Hierbij wil ik jullie uitnodigen om zaterdag 20 mei aanwezig te zijn tijdens de  oefenwedstrijd van Dongen 1 tegen  Eredivisieclub Willem II uit Tilburg om in de rust  van de wedstrijd die om half vier begint en na de wedstrijd de finale te laten spelen van de penaltybokaal seizoen 2005-2006.

De finale van de C jeugd wordt in de rust van Dongen tegen Willem II afgewerkt,De finalisten melden zich om 15.45 uur bij Jozef Oomens.

Aan de finaleronde van de Cjeugd nemen de volgende spelers deel:Rutger Bosch C1,Rick Hultermans C2,Perry Faro C3 en Narin Sarabdjitsing van de C4

Deze 4 spelers hebben in de voorronde allemaal drie keer gescoord en strijden hier voor de plaatsen 1-2 en drie.

Als er tijd is in de rust strijde ook de D spelers voor de finaleronde.

Voor de D jeugd hebben de volgende spelers zich geplaatst:

Van de D1 Thomas de Bie, Arif Turkyilmaz,Vince van Miert,Gijs van der Berg,Joey van Rossum,Van de D2 Dennis de Rooy.

Ook deze spelers strijden voor de plaatsen 1-2 en drie omdat ze in de voorronden ook allemaal 3 keer gescoord hebben.

Bij de E jeugd waar de Finaleronde na de wedstrijd van Dongen 1 gespeeld zal worden hebben de volgende spelers zich geplaatst,

De winnaar is hierbij al bekend,Mortaza Yusuf Ali van de E6 heeft in de voorronde drie keer gescoord.

Voor de plaatsen twee en drie komen in aanmerking:Van E1: Bor Molenschot en Maarten Veldman,van de E2 :Kjelt Elie en Max Vermeulen,van de E3 Bas van der Kemp,Rick Peijnenburg,Sjoerd Stins,van de E4 Joeri in t Groen en Stephan Evers , Danny Dirne en van de E6 :Mike Haartmans en Elvis Hodzic.

Deze spelers hebben in de voorronde twee maal gescoord en strijden voor de tweede en derde prijs.

De prijzen worden na afloop van de finaleronde van de E jeugd uitgerreikt.

Voor vragen of afmelding kun je contact opnemen met Jozef Oomens Tel:0615088603

of Email oomensjoost@home.nl