F1 KAMPIOEN voorjaarsreeks 05 -06
zaterdag 8 april 2006 - 17:45

F1 VV Dongen Kampioen

Op een druk bezocht veld trad de F1 op zaterdagochtend aan voor de kampioenswedstrijd tegen Oosterhout F1.  Deze stonden tweede op de ranglijst en bij winst van Dongen was het kampioenschap een feit.

Op de gezichten van de jongens en zeker bij de ouders en de leiding was de spanning af te lezen. Na een wat nerveus begin wisten ze uit een hoekschop de 1-0 te scoren. De verdediging bestaande uit keeper Max en achterhoede Janno, Jochem en Remco hielden de boel goed dicht. Vlak voor rust kwam de 2-0 score op het bord en gingen ze met een redelijk gevoel de rust in. Na rust zette Oosterhout aan, wat beloond werd met de 2-1. Enigszins geschrokken werd duidelijk dat de buit nog niet binnen was. Dankzij fantastisch keeperswerk van Max werd de 2-2 voorkomen. Mede door goed opbouwend werk van middenvelders Nick en Jasper en goed werk van de voorhoede Akif, Valentijn en Job wisten ze de score uiteindelijk uit te bouwen naar een 6-1 voorsprong. Doelpuntenmakers deze wedstrijd waren Jasper, Janno en Remco.

Na ontvangst van een medaille en een bos bloemen kon het kampioenschap gevierd gaan worden. Voordat er gedouched werd, werden er eerst nog wat champagneflessen op de trainers Rob en Joost en de leiders Henri en Steef leeggespoten. Met een gezellig muziekje en een lekker frietje voor de kinderen werd er nog lang doorgefeest in de kantine.

VOOR NOG MEER FOTO,S KUN JE TERRECHT OP DE TEAMPAGINA VAN DE F1, bij het wedstrijdverslag van de F1 tegen Oosterhout