E4 voorjaarskampioen 2005-2006
maandag 17 april 2006 - 09:57

E4 VOETBALVERENIGING DONGEN KAMPIOEN

Het E4 jeugdteam van voetbalvereniging Dongen behaalde zaterdag 15 april hun kampioensschap in de voorjaarsreeks van de KNVB.

In een wedstrijd waar het kampioensschap behaald kon worden moest het gebeuren bij Good-Luck in Raamsdonkveer.Iedereen wilde zo graag dat we binnen 10 minuten al met 4-0 aan de leiding gingen. Met prachtige combinaties en een hoop inzet werd de tegenstander volkomen overrompeld. Het gehele team was zaterdag in supervorm,onze keeper Joeri en de verdedigers Rick en Halit hielden alles tegen.De middenvelders Orkun,Johno,Dick,Stefan en Danny speelde het spel zo als het hoort en verdeelde het spel vakkundig.Ook de spitsen Rick en Armin waren goed op dreef.

Aan het eind van de wedstrijd stond er dan ook de hoogste overwinning van het seizoen met een 14-1 eindstand op het scorebord,waarna de champagne rijkelijk kon vloeien.

Dit is natuurlijk een prachtig slot van een seizoen waarin het spel steeds beter werd en waarin ook iedereen geleerd heeft fysiek zijn mannetje te staan.Al met al een geweldig team dat zijn kampioensschap al toeterend door Dongen vierde en bij de kantine van VV Dongen werd binnengehaald als ware kampioenen.

Meer foto,s zie teampagina

Jozef Oomens Web Side Dongen