F8 betreed veld bij RKC-AJAX
vrijdag 21 april 2006 - 10:10

Afgelopen zondag hadden de spelers van de F8 wel een heel bijzondere 1e paasdag. Op uitnodiging van Kees Snoeren (die ook hun nieuwe tenues heeft gesponsord) mochten de jongens (en 1 meisje) met de spelers van RKC het veld betreden voor de wedstrijd RKC-AJAX. Met kriebels in de buik vertrok het team, aangevuld met 3 "gasten" om 13.00 uur vanaf de kantine van VV Dongen richting Waalwijk. Daar aangekomen werden ze meegenomen door iemand van de RKC-Kidsclub en kregen ze in de kleedkamer een RKC-tenue aan. Vijf minuten voor half drie stonden ze al in de catacomben klaar te wachten tot hun helden kwamen. Aan de hand van een speler van RKC betraden ze het veld. Ze mochten de line-up doen en kwamen vervolgens hand in hand het veld weer af. Snel omkleden en plaatsnemen op de tribune waar ze al snel RKC een voorsprong zagen nemen. 5 minuten voor de rust werden ze weer meegenomen want er mochten nog penalty's genomen worden. Gezien de lengte van de keeper waarop ze moesten afwerken (de ze was minstens 3 hoofdjes groter) werd er niet echt veel gescoord, maar het was natuurlijk een geweldig belevenis om in het stadion strafschoppen te mogen nemen. Onze jongens mochten zelfs nog een ereronde lopen, terwijl het hele stadion voor hen klapte. Wat een fantastische ervaring! Van de RKC-kidsclub hadden alle kinderen eerder al een RKC-sjaal gehad en nu kregen ze nog een toegangskaart voor de Efteling. Hun dag kon niet meer stuk!

Sommige spelertjes kregen na afloop van de wedstrijd zelfs nog de kans op de foto te gaan met de spelers van AJAX. Ook werden er vele handtekeningen verzameld.

Namens alle spelers van de F8, de gastspelers en de ouders: Kees, heel erg bedankt voor deze prachtige middag!

door: Angela Jansens

Nog foto,s bijgevoegd genomen door Jozef Oomens