DONGEN 7 KAMPIOEN !! nog meer fotos
woensdag 28 maart 2012 - 17:06

Na 11 jaar lang alles te hebben gegeven en vele spelers te hebben versleten is het eindelijk gelukt :

DONGEN 7 KAMPIOEN !!

In het seizoen 2001 -2002 zijn wij als een bij elkaar geraapt zooitje ongeregeld begonnen met onze schitterende carrière.
De eerste wedstrijd, meteen de Dongese derby tegen DVVC uit, begonnen we meteen met 8 man, en halverwege de eerste helft kwam
de rest van de bende langzaam binnen gedruppeld ( mede omdat iemand zijn schoenen was vergeten !! ).
Op dat moment nog niet in de gaten hebbend dat we in een "echte" competitie speelden
hebben we de rest van het seizoen bijzonder weinig gewonnen maar veel plezier gehad.

Na vele malen de deadline van een eventueel kampioenschap te hebben verschoven is het eindelijk gelukt.
Hierbij wil ik nog wel kort de spelers van de eerste minuten kort benoemen :
Frenk van Beekveld, Dirk-Jan in 't Groen, Bas Leemans, Giel Steehouder, Joost Wijdeveld, en niet te vergeten
onze trouwe leider Piet van Dal die ons al die tijd heeft voorzien van de nodige adviezen, en ondersteuning in moeilijke tijden.

Ja ja zo gaat dat, er komen en gaan spelers waarbij ik wel eerlijk moet toegeven dat de kwaliteit van de spelers behoorlijk is toegenomen
de laatste jaren. Mede hierdoor zijn wij dit jaar 4 wedstrijden voor het het einde kampioen geworden.
Meteen wil ik nog van de gelegenheid gebruik maken om iedereen nogmaals te feliciteren, en hoop dat we volgend jaar in de 5e klasse
een groot deel van onze "selectie" kunnen behouden, en als team nogmaals zo'n prestatie kunnen neerzetten.

Mannen bedankt !!

Groeten Joost.