C4 KAMPIOEN 2005-2006
zondag 23 april 2006 - 21:58

DONGEN C4 KAMPIOENUHHHHH

Enkele uren voordat de wedstrijd tegen Jeka C7 aanving, kwam het goede nieuws dat de enige andere kanshebber op de eindoverwinning, Madese Boys verloren had. De scouts Wesley en Nick waren speciaal afgereisd naar OVVí67 om deze belangrijke wedstrijd gade te slaan. Dus voordat de wedstrijd begon, was het kampioenschap al een feit!!

Rond half 3 betraden de beide teams het hoofdveld. De tribunes zaten vol met ouders en andere familieleden. Iedereen nam zijn positie in en de wedstrijd ging van start. Meteen van het begin af neemt Dongen het initiatief. Echter was de eerste kans voor Jeka. De jongens van de C4 herstelden zich goed en creŽerden kans op kans. Bij de eerste vrije trap voor dongen stond Nick achter de bal. De bal ligt meer dan 25 meter van het doel. Tot ieders verbazing verdween de bal schitterend in het net. Kort daarna volgde een goede aanval met een mooie steekpass, gevolgd door een voorzet naar het hoofd van Terry. Hij kopte Dongen naar 2-0. Er volgden enkele kansen waarin geluk ontbrak in de afronding. Nog voor rust werd de bal nog 1 keer de netten ingewerkt door Nick. In de rust werden enkele spelers gewisseld. IsmaŽl, Wesley en Geert kwamen na de thee het veld in. Dat wierp meteen zijn vruchten af. De teams stonden nog maar net in het veld en Wesley schoot Dongen beheerst naar 4-0. Even later was het IsmaŽl die de vijfde goal voor zijn rekening nam. Enkele kansen later werd IsmaŽl bereikt door een schitterende steekpass. Hij ging alleen af op de keeper en speelde bij aankomst de bal netjes af aan Geert die zo de 6-0 aantekende. Daarna is het IsmaŽl die zelf weer die scoorde. Inmiddels was het 7-0, werkelijk een afdroogpartij. Abdel, de keeper, had dan ook maar weinig te doen. Lang leek het erop dat dit de eindstand zou worden, maar daar dacht Geert anders over. Hij bracht de eindstand namelijk op 8-0. Dan is het zover, de scheidsrechter floot af . De blijdschap bij de betrokkene barstte los en er werd gezongen, gejuicht en gefeest. In de kleedkamers worden flessen champagne ontkurkt en de jongens werden getrakteerd op een champagnedouche!!!

Het seizoen is nu voorbij en de C4 verdient een ontzettend groot compliment. Dit team is altijd een echt team gebleven ondanks de moeilijke eerste competitie. Dat weten vooral de betrokkene zelf. De trainingen werden ook altijd goed bezocht. De jongens uit de C4 waren wat ons betreft al ware kampioenen, alleen al voor hun geweldige inzet. Hoe dan ook is het meer dan dik verdiend dat de jongens op deze manier worden beloond!!!

Nick Jansen, Narin Sarabdjitsingh, Ben IJpelaar, Leroy Dolman, Storm Dolman, Geert Driessen, IsmaŽl Yonijs Mohamed, Rob van Berkel, Dennis Kemmeren, Stijn in Ďt Groen, Wesley Intveld, Tim Werkman, Terry van der Vegt en Abdel Yusuf AliÖÖ.een groot applaus voor jullie!!!!

John, Marcel en Peter