F4 op weg naar de dubbel?!
donderdag 12 april 2012 - 22:14

Na het behalen van het kampioenschap in de najaarscompetitie, is de F4 nog in de race voor het kampioenschap van de voorjaarscompetitie.
Door een indeling van teams die allemaal najaarskampioen zijn geworden is de tegenstand groter en gaat het niet altijd even makkelijk meer. In deze voorjaarscompetitie zijn ze toch weer uitstekend op gestart. Na 6 wedstrijden (en pas na de 14e competitiewedstrijd in totaal) verloor de F4 de eerste wedstrijd. En flink ook zelfs : met 7-2 van vv Waspik F3. In de eerste helft was de tegenstander al wat sterker. Met een ruststand van 2-2 was echter nog alles mogelijk en niemand van de spelers, trainers en trouw meegereisde supporters die dacht aan een nederlaag. Maar voor het eerst dit seizoen had de F4 geen antwoord. De tegenstander was simpelweg beter en ze liepen uit naar een flinke score. Teleurgesteld keerden ze terug naar Dongen. Snel kwam het besef dat het kampioenschap nog niet is verloren. De achterstand op koploper TSC bedroeg op dat moment 1 punt. Terwijl Waspik ook nog kampioen kon worden. Vorig weekend is thuis gespeeld tegen Jeka en lieten ze zien te willen winnen. Makkelijk was het niet en gelukkig werd er met 1-0 gewonnen. Na een vrij weekend is afgelopen woensdag het inhaalduel uit tegen Jeka met 2-0 gewonnen. Hierdoor blijft de achterstand op de koploper TSC nog steeds 1 punt, terwijl nummer 3 Waspik ondertussen verloren heeft.
Er zijn nog twee wedstrijden te spelen en in de laatste wedstrijd treffen ze….de koploper thuis! Het worden dus nog 2 spannende wedstrijden voor de F4 en alle steun is welkom.
Jongens, blijf lekker en met plezier voetballen en werken voor elkaar. Met de steun van jullie leiders, trainers, ouders en andere supporters gaan we hopelijk nog een paar mooie en spannende wedstrijden spelen.