F2 VOORJAARSKAMPIOEN 2005-2006
zondag 23 april 2006 - 23:14

F 2 KAMPIOEN VOORJAARSREEKS 2005-2006

VERSLAG TEAM

Het begin van de voorjaarscompetitie liet niet zien dat de jongens F2 van VV DONGEN kampioen zouden worden. De eerste wedstrijd werd verloren van VCW., daarna werden er wedstrijden gewonnen, maar de return tegen VCW eindigde weer in een gelijkspel.

Tot 4 wedstrijden voor het eind ging SCO F3 aan kop, gevolgd door VCW F1 en daarna door

VVDONGEN F2. Het lukt de jongens van Dongen om SCO twee maal te verslaan en doen nog mee om het kampioensschap. Bij winst in de laatste competitiewedstrijd zijn de jongens kampioen.

De wedstrijd VVDONGEN F2- GILZE F2 van afgelopen zaterdag was dus erg spannend.

De jongens van Dongen zijn steeds in de aanval, maar het wil maar niet lukken om te scoren.

Na een tijdje lukt het Bas om de scoren te openen, maar Dongen kan pas definitief doordrukken in de tweede helft. GILZE vormt een verdedigingsmuur, maar uiteindelijk lukt het Mervin om er doorheen te breken en te scoren.2-0. De spanning valt weg en het feest kan beginnen.

Felicitaties, bloemen en champagne zijn er voor de jongens Maurice, Mervin, Martijn, Bas, Tim, Tom, Thuur en Roy en hun leiders Frans en Rick.

Foto,s team gemaakt Jozef Oomens

Foto,s ouders komen nog op teampagina