A1 bedankt de supporters
woensdag 26 april 2006 - 09:49

Graag willen we iedereen bedanken die afgelopen zaterdag met ons heeft meegeleefd inj Dordrecht of in Dongen. Speciaal ook dank aan Ton Jansens die in Den Bosch bij Wilhelmina is gaan kijken wat de naaste concurrent Madese Boys daar zou doen.

Helaas is het kampioenschap de mist ingegaan. Uithuilen dus. Wel zijn we afgelopen zaterdag periodekampioen geworden maar dat is in de hectiek verloren gegaan.

Zaterdag 6 mei spelen we in een nader te bepalen voetbaltempel een eerste toernooi om het klasseperiodekamioenschap. Dat is dus tegen RKDVC en tegen de verliezer van de beslissingswedstrijd EBOH-Madese Boys. Mochten we dat toernooi winnen, dan spelen we op een nader te bepalen datum in het district West II tegen de periodekampioen van een van de hoofdkalsses daar en tegen de nummer 10 van de derde divisie.

We zijn er dus nog lang niet klaar mee.

Marcel, Jhon, Anja en de rest van de mannen A1

Klik hier voor het wedstrijdverslag met foto's!