FINALES PENALTYBOKAAL 2005-2006
maandag 29 mei 2006 - 21:09

FINALE PENALTYBOKAAL C,D EN E JEUGD VV.DONGEN 2005-2006

Bij de laatste thuiswedstrijd die Dongen 1 moest spelen tegen Halsteren,en de oefenwedstrijd van zaterdag 20 mei tegen de profs van WillemII werden in de rust van de wedstrijd de finales gespeeld van de penaltybokaal.

In de rust van de wedstrijd van ons eerste team tegen Halsteren werden de spelers die zich geplaatst hadden door de speaker opgeroepen voor de finaleronde te komen spelen.In de voorronde die telkens in de rust werd gespeeld als ons eerste team thuis moest spelen hebben de volgende spelers zich geplaatst voor de finales.

Bij de C jeugd streden Rick Hultermans,Perry Faro en Narin Sarabdjitsing  voor de plaatsen een,twee en drie,Rutger Bosch was verhinderd wegens vakantie.Deze spelers hadden in de voorronde allemaal al 3 keer gescoord.In een spannende finale was het Rick Hultermans die zich deze middag de sterkste toonde en de meeste penaltys  scoorde,de 2e plaats was voor Perry Faro en Narin Sarabdjitsing mocht de beker voor de 3e prijs mee naar huis nemen.

Bij de D jeugd die hierna kwam hadden zich 6 spelers geplaatst, die in de voorronde allemaal al drie keer gescoord hadden.In de spannende finaleronde was Vince van Miert die hier de 1e prijs opeiste ,Joey van Rossum werd tweede en Arif Turkyilmaz werd derde.

De E jeugd kwamen in de rust van de wedstrijd van Dongen 1 tegen WillemII op 20 mei aan de beurt. Hier had een speler in de voorronde al drie keer gescoord,Mortaza Yusuf Ali was dus automatisch winnaar bij de E jeugd en mocht dus al op voorhand de beker voor de eerste prijs mee naar huis nemen.De 2e prijs was hier voor Rick Peijnenburg en Stephan Evers werd 3e bij de E jeugd.

Na afloop van de wedstrijd Dongen WillemII werden de bekers voor de E jeugd uitgereikt door de doelman van WillemII Oscar Moens.

Bij de C en D jeugd werden de prijzen uitgereikt door de veteranen van Dongen, Toon Bakx en Jan Oomens die samen met Jozef Oomens dit evenement organiseren.

Bijgevoegd foto,s winnaars C,D, en E jeugd

Meer foto,s finale 2005-2006 Fotoboek penaltybokaal