Van den Noort Hoofdsponsor C Jeugd
woensdag 31 mei 2006 - 16:15

NIEUWE HOOFDSPONSOR VOOR C JEUGD VOETBALVERENIGING DONGEN

De C jeugd van voetbalvereniging Dongen heeft een nieuwe hoofdsponsor,de firma Van den Noort uit Dongen heeft zich de komende jaren garant gesteld voor de C jeugd.

De voorzitter van Dongen,Hein van Eerd heeft samen met firma Van den Noort deze overeenkomst gesloten.

De C jeugd van voetbalvereniging Dongen heeft dit seizoen een schitterende prestatie geleverd door dat zowel de C1 als de C2 kampioen zijn geworden in hun klasse waar zij hun wedstrijden spelen,De C1 promoveert door dit kampioensschap naar de landelijke 3e Divisie.

In hun nieuwe kleding die door Van den Noort is geschonken zal de C jeugd in de komende jaren een goede uitstraling zijn voor de voetbalvereniging Dongen in de regio waar ze hun wedstrijden spelen.

Het bestuur en de spelers en begeleiding van de C jeugd willen hierbij Van den Noort nogmaals hartelijk bedanken voor deze gulle geste.

In het bijzijn van Corne en Kees van den Noort werden er op het sportpark van vv.Dongen wat foto,s gemaakt met het C1 team.

Webside vv.Dongen Jozef Oomens

Bijgevoegd foto,s, gemaakt door Jozef Oomens