Openingsavond seizoen 2006-2007
dinsdag 15 augustus 2006 - 12:30

Openingsavond seizoen 2006-2007

Zaterdag 26 augustus a.s.

Aanvang vanaf namiddag

Het is weer zo ver!!.Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en hierbij wordt weer een grote inspanning van al onze vrijwilligers verwacht om samen met alle leden weer tot een succesvol jaar te kunnen komen.

Op sportief gebied is het verwachtingspatroon weer hoog en het uiteindelijke eindresultaat is afhankelijk van de samenwerking van iedereen binnen onze vereniging.Sfeer binnen onze club speelt hierin een zeer grote rol.Hier zijn we allemaal verantwoordelijk voor.

Om de band weer te versterken en nieuwe leden welkom te heten starten we met een openingsavond waarbij natuurlijk iedereen welkom is.Er zijn deze avond ook gasten van onze veteranen uit BelgiŽ aanwezig die zich na vorig jaar zeer goed thuis voelen bij onze club.

Het is een informele avond om eens lekker bij te kletsen en elkaar weer eens te ontmoeten.

Tot dan.

P.S.

Kom ook eens op donderdag naar onze clubavond om gezellig samen een biertje te pakken.