penaltybokaal 2006-2007

AAN ALLE LEIDERS VAN DE C, D, EN E JEUGD

VV. DONGEN

PENALTYBOKAAL-PUPIL VAN DE WEEK SEIZOEN 2006-2007

-         Ieder team van de C,D, en E jeugd kan meedoen aan deze activiteit.

-         Als Dongen 1 thuis speelt is er een pupil van de week en wordt er door de betreffende team gestreden om de penaltybokaal.

-         In onderstaand schema is te zien bij welke wedstrijd je team aan de beurt is.

-         LET OP, WAAR MOGELIJK STAAT DE DATUM VERMELD.

INDIEN EEN WEDSTRIJD VAN DONGEN 1 WORDT AFGELAST,DAN BLIJFT HET TEAM AAN DEZE BETREFFENDE WEDSTRIJD GEKOPPELD. IN DE TWEEDE HELFT VAN DE COMPETITIE DIEN JE ZELF OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE THUISWEDSTRIJDEN VAN DONGEN1.

-         Je kiest of loot uit je team een pupil van de week, bijvoorbeeld: altijd goede inzet of op de training  een voorbeeld voor andere spelers.

-         De pupil van de week is bij thuiswedstrijden van Dongen 1 de gast van de selectie. Om13.00 uur is de pupil tezamen met de leider aanwezig op het sportcomplex. Hij meld zich dan bij de elftalleider van Dongen 1, Frank van Heteren. De pupil wordt dan voorgesteld aan de trainer en spelers. Hij is bij de wedstrijdbespreking aanwezig, kijkt rond als de spelers worden gemasseerd, doet mee met de warming up op het veld en is bij de nabespreking.

-         De leider van het team blijft zijn spelers begeleiden

-         Voor de wedstrijd geeft de leider een lijst met namen door aan de man van de zondagdienst met daaop de volgorde van het penalty nemen en de vermelding van de pupil van de week. Deze lijst is voor de stadionspeaker.

-         In de rust nemen alle spelers 3 penaltys op de reservekeeper van Dongen 1

-         De E teams mogen de bal op 7 meter van het doel leggen.

-         Na afloop van het penaltyschieten krijgt iedere speler een consumptie in de kantine.

-         De leider kan deze consumptiebonnen bij de bar ophalen.

-         Het is leuk als het team of de pupil van de week een stukje schrijft voor het biezenmatje of Web-Site

-         De einduitslag dien je in te leveren bij Jozef Oomens.

-         E-mail: oomensjoost@home.nl

Datum                    wedstrijd                            team

3 Sept.2006                   Dongen 1 BSC 1                         C1

17 Sept.2006                      Dongen 1 SC. OOSTERHOUT 1   C2

1 Okt. 2006                      Dongen 1-  UNITAS 1                       C3 C4

15 Okt. 2006                      Dongen 1 SC.,t ZAND 1                 D1

19 Nov.2006                      Dongen 1 RCS 1                              D2-D3

10 Dec. 2006                     Dongen 1 ZIERIKZEE 1                  E1-E2

?         2007                      Dongen 1 VLISSINGEN 1               E3-E4

?         2007                      Dongen 1 MADESE BOYS 1          E5-E6

?         2007                      Dongen 1 EBOH 1                            E7-E8

?         2007                      Dongen 1 HALSTEREN 1               Finale

ER KAN DOOR DE KNVB MET DE DATUMS NOG GEWISSELD WORDEN OF ALS ER AFGELASTINGEN ZIJN, DE TEAMS BLIJVEN GEKOPPELD AAN DE TEGENSTANDER VAN DONGEN 1.