De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen is een feit.
zaterdag 24 augustus 2013 - 12:11

Vandaag de eerste wedstrijd met een nieuw F4, vriendschappelijk tegen de F4 van 't Zand.
Voor sommige kinderen was het hun allereerste wedstrijd ooit, best spannend dus.
Aan het begin van de eerste helft had 't Zand duidelijk meer balbezit, en scoorde hieruit. Tijdens het verloop van het spel begon Dongen fanatieker te worden en waren we veel op de helft van de tegenstander. Helaas mocht er geen doelpunt uit vallen en gingen we de rust in met 0-3.
Na de ranja tijd voor de 2de helft. Ondanks een paar mooie reddingen wist 't Zand er toch nog 6 doelpunten bij te scoren. Eindscore 0-9.
Voor een eerste wedstrijd zeker een leuk partijtje gespeeld en ik weet zeker dat we er met elkaar een leuk seizoen van gaan maken. Op naar volgende week!