Grote Clubactie van start
vrijdag 8 september 2006 - 16:45

Aan leiders van de C, D, E en F jeugd

Betreft:  GROTE CLUBACTIE 2006

Op 9 september start de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook dit jaar hebben we voor de jonge lotenverkopers speciaal een website, www.kidzonely.nl.

De spelregels:

De spelers ontvangen een verkoopboekje waarmee het alleen mogelijk is om loten contant te laten afrekenen. Vergeet niet de naam in het verkoopboekje te vermelden. (openslaan, linksonder)Vul de gegevens van de kopers in op de intekenlijst, zodat ze de loten later op het juiste adres kunnen afgeven. Kopers betalen pas bij aflevering van de loten.

Ze hebben 3 weken de tijd om zoveel mogelijk loten te verkopen.

Per verkocht lot ontvangen ze 0,50 eurocent!!

De verkoopboekjes zijn in de teambakjes gedeponeerd. Boekjes zijn ook te downloaden via www.groteclubactie.nl
De boekjes moeten vr 01 oktober ingeleverd zijn achter de bar in de kantine. Je krijgt dit samen met de loten terug, begin oktober.

Hoe je het geld afdraagt als leider namens je team volgt in een volgende brief.

Succes!

V.V. Dongen