VV Dongen bij Willem II - PSV
donderdag 21 september 2006 - 21:10

Voorafgaand aan de wedstrijd Willem II - PSV presenteerden zich 46 amateurclubs uit de regio Tilburg, met elk 4 jeugdspelers (E-pupillen) en 1 vertegenwoordiger aan het publiek.

Deze 46 verenigingen behoren tot de zogenaamde gedragscodeclubs van Willem II. Dit zijn clubs, veelal uit de regio, waarmee afspraken en omgangsregels gemaakt zijn op het gebied van het scouten en selecteren van jeugdspelers. Voor de wedstrijd maakten Danny Dirne, Stefan Evers, Rick Pijnenburg en Bas van der Kemp een ereronde over het veld en mochten vervolgens vanaf vak E naar Willem II PSV kijken.

Na dit indrukwekkende rondje in het volstromende stadion en een vluchtige groet aan Gomes, hebben de 'heren' zich prima vermaakt op de tribune. Hopelijk mogen ze in de toekomst nog een keer voetballen voor zoveel publiek !!