Afscheid Biezenmatje
zaterdag 23 september 2006 - 17:21

Afscheid Biezenmatje

Langs deze weg willen wij u melden dat het Biezenmatje niet meer wordt uitgegeven.

Na 34 jaar is uiteindelijk het internet en de website de winnaar geworden.Ook gezien de grote kostenpost en de uitslag van de enquete is dit een weloverwogen besluit.

Wel zal er een nieuwsbrief verschijnen die de nodige informatie zal verstrekken aan die mensen die geen gebruik maken van onze website. Items zoals "in de schijnwerper"zullen in de toekomst hier wederom in verschijnen. Er zal nog gesleuteld moeten worden aan inhoud van de nieuwsbrief om deze zo nuttig mogelijk te maken. Dit kost natuurlijk wat tijd en vraagt ook wat geduld.

We bedanken de redactie van het Biezenmatje:  Jacques de Cocq, Adrie van Riel en Angela Jansens en in een iets verder verleden Moniek de Bruijn en Berry van Eijk voor hun jarenlange inzet en enthousiasme. Ook dank aan de bezorgers die voor de distributie zorgden.

Met vriendelijke groet,

Jan Gerrits