Competitie-indelingen 2014-2015
donderdag 21 augustus 2014 - 00:44

De KNVB heeft de competitie-indelingen en poulenummering inmidels vrijgegeven. Op basis hiervan is de competitieplanning voor het komende seizoen gemaakt. Op de teampagia's vind u het volledig programma zoals dit op dit moment per team bekend is.

Dit programma is niet definitief; er kunnen nog steeds wijzigingen door de KNVB worden aangebacht in competitie-indelingen en de aanvangstijden zijn onder voorbehoud.

Controleer dus regelmatig het programma op de teampagina om te zien of er mogelijk wijzigingen zijn opgetreden.

De bekerpoulewedstrijden zijn inmiddels ook in het programma verwerkt. Bij de downloads van dit bericht vind u de competitie-indelingen van alle teams m.u.v. de M-pupillen. De M-pupillen spelen in een onderlinge competitie waarvan de indeling begin september wordt vrijgegeven zodat zij ook op 13 september met de ondelinge competitie kunnen aanvangen.

Er zijn competities waarbij niet alle poulenummers zijn gevuld. Dit betekent dat op sommige competitiedagen het betreffende team vrij is. Indien een team op vrije speeldagen (inclusief inhaaldagen en winterstop) een oefenwedstrijd wenst te spelen dient dit tijdig (uiterlijk twee weken vooraf, maar liever eerder) door de leid(st)er/train(st)er van het team aan de coordinator van betreffende leeftijdscategorie worden kenbaar gemaakt. De coordinator kan dan bij de wedstrijdsecretaris een oefenwedstrijd voor het betreffende team aanvragen. Het aanvragen van oefenwedstrijden verloopt altijd via de coordinator van een leeftijdcategorie.

Bij de downloads zijn tevens de speeldagenkalenders gevoegd zoals die door de KNVB zijn gepubliceerd. Hierin kunt u zien wanneer er inhaaldagen en vrije speeldagen zijn gepland.

Ik wens u allen een sportief, plezierig en succesvol seizoen toe,

Jan Laurijsen,
Wedstrijdsecretaris v.v. Dongen