Vrijwilligers zoeken vrijwilligers
zaterdag 14 oktober 2006 - 15:54

VRIJWILLIGERS ZOEKEN VRIJWILLIGERS

Dongen, oktober 2006

Als ouder/verzorger bent u nauw betrokken bij de prestaties van uw kind. Dat zijn wij als vereniging uiteraard ook. U hebt niet zomaar voor onze vereniging gekozen. En om deze in een leuke sport omgeving te laten blijven spelen hebben wij uw hulp nodig. Hulp, zonder dat het u extra tijd kost,  want in veel gevallen bent u toch al op ons sportpark.

Wij zijn per direct op zoek naar ouders voor de volgende functies:

·    Gastheer/vrouw voor de zaterdagmorgen (verzorgen van ranja voor de teams, koffie voor de scheidsrechter, bezoekende vereniging wegwijs maken)

·                     Scheidsrechters (u bepaalt zelf welke leeftijdscategorie u wilt fluiten)

·                     Leiders

·                     Trainers

Al is het maar 1x per seizoen: vele handen maken licht werk!

Meld u vandaag nog aan bij de Commissie Jeugd. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Naam:                                                                                      Tel nr:

Mijn zoon/dochter speelt in team:

Ik heb interesse in één van bovenstaande functies/

Ik heb interesse in een andere functie.

(inleveren in de kantine aub)