Competitie-indelingen 2015-2016
vrijdag 14 augustus 2015 - 15:42

De KNVB heeft de competitie-indelingen en poulenummering inmiddels vrijgegeven. Op basis hiervan is de competitieplanning voor het komende seizoen gemaakt. Op de teampagia's vind u het volledig programma zoals dit op dit moment per team bekend is.

Dit programma is niet definitief; er kunnen nog steeds wijzigingen door de KNVB worden aangebracht in competitie-indelingen en de aanvangstijden zijn onder voorbehoud. De poulenummering van Dongen 3 is niet correct, waardoor er op diverse zondagen capaciteitsproblemen m.b.t. de velden ontstaan doordat Dongen 1-2 en 3 op dezelfde speeldag thuis staan gepland. De KNVB is hiervan op de hoogte gesteld en er is gevraagd om een andere poulenummering bij Dongen 3 door te voeren zodat deze knelpunten worden opgelost.

Het gepubliceerde programma is dus onder voorbehoud want verenigingen kunnen tot een week voorafgaand aan een speeldag nog wijzigingen in de aanvangstijden door voeren en teams uit de Cat-B kunnen max. 2x per seizoen een vrije speeldag aanvragen.

Controleer dus regelmatig het programma op de teampagina om te zien of er mogelijk wijzigingen zijn opgetreden.

De bekerpoulewedstrijden zijn inmiddels ook in het programma verwerkt.

Bij de downloads van dit bericht vind u de competitie-indelingen van alle teams m.u.v. de dames VR3 en M-pupillen. De M-pupillen spelen buiten de KNVB om met andere verenigingen in een schema hun wedstrijdjes waarvan de indeling begin september wordt vrijgegeven zodat zij ook op 12 september met deze wedstrijden kunnen aanvangen; van deze wedstrijden worden geen competitiestanden bijgehouden. De dames VR3 spelen in een 7x7 competitie van district Zuid-II en de poule-indelingen van deze competitie zijn nog niet vrij gegeven.

Er zijn competities waarbij niet alle poulenummers zijn gevuld. Dit betekent dat op sommige competitiedagen het betreffende team vrij is. Indien een team op vrije speeldagen (inclusief inhaaldagen en winterstop) een oefenwedstrijd wenst te spelen dient dit tijdig (uiterlijk twee weken vooraf, maar liever eerder) door de leid(st)er/train(st)er van het team aan de coordinator van betreffende leeftijdscategorie worden kenbaar gemaakt. De coordinator kan dan bij de coordinator oefenvoetbal jeugd, Erik Molendijk, voor het betreffende team een oefenwedstrijd aanvragen. (oefenen-jeugd@vvdongen.nl).

Bij de downloads zijn tevens de speeldagenkalenders gevoegd zoals die door de KNVB zijn gepubliceerd. Hierin kunt u zien wanneer er inhaaldagen en vrije speeldagen staan gepland.

Ik wens u allen een sportief, plezierig en succesvol seizoen toe,

Jan Laurijsen,
Wedstrijdsecretaris v.v. Dongen